zbirna-ukrainy-u19-vykhodyt-do-pivfinalu-yevro-2024-peremihshy-italiiu

Збірна України U19 виходить до півфіналу Євро-2024, перемігши Італію

 • 13524 переглядiв

Українська збірна U19 перемогла Італію з рахунком 3:2 у груповому етапі Євро-2024, забезпечивши місце у півфіналі. Ця перемога також гарантувала команді участь у Чемпіонаті світу U20 наступного року в Чилі.

Збірна України виходить до півфіналу Євро-2024 (U19) після перемоги над Італією. Про це повідомляє Українська Асоціація Футболу, передає УНН.

Деталі

У заключному турі групового етапу чемпіонату Європи з футболу (U19) збірна України перемогла збірну Італії з рахунком 3:2 та забезпечила собі місце у півфіналі турніру.

Матч розпочався з швидкого гола від українця Генадія Синчука, який на 8-й хвилині відкрив рахунок. Проте, італійці не здавалися і на 34-й хвилині Ебоне, а потім і Романо на 52-й хвилині, вивели свою команду вперед.

Але українці швидко відновили рівновагу — вже через дві хвилини після пропущеного голу Данило Кревсун відзначився голом завдяки ефективному пресингу.

На 75-й хвилині українці знову вийшли вперед завдяки точному удару Матвія Пономаренка з одинадцятиметрової позначки. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу "синьо-жовтих" з рахунком 3:2.

Нагадаємо, що в попередніх двох турах українці зіграли в нульові нічиї зі збірними Північної Ірландії та Норвегії. Завдяки перемозі в останньому матчі, наша команда посіла другу позицію у групі і пробилася до плейоф.

Цей успіх забезпечив українській збірній квиток на Чемпіонат світу з футболу (U20), який відбудеться наступного року в Чилі. Європейські представники будуть змагатися за п'ять місць на світовій арені.

У півфіналі Євро-2024 (U19), який відбудеться 25-го липня, збірна України зустрінеться з переможцем групи В, яким можуть стати Іспанія або Франція.

Збірна України з пляжного футболу виграла свою групу в розіграші Євроліги-202421.07.24, 02:31

Юлія Котвицька

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    У Харкові пролунала серія вибухів

     • 85157 переглядiв

    У Херсоні прогриміли вибухи

     • 85854 переглядiв