zalezhyt-uspishne-zakinchennia-viiny-v-ukraini-arakhamiia-nazvav-odyn-iz-chynnykiv

Залежить успішне закінчення війни в Україні: Арахамія назвав один із чинників

 • 49527 переглядiв

Давид Арахамія закликав до політичної єдності за кордоном, стверджуючи, що від цієї єдності залежить результат війни

Лідер фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія вважає, що українським політикам за кордоном слід брати приклад з традиції американців, які не виносять назовні свої внутрішні чвари. Від цього залежить, чим і як закінчиться війна в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю Наталії Мосейчук, передає УНН.

Деталі

За його словами, в теперішній ситуації багато залежить не тільки від України та держави-агресорки, але й від багатьох інших зацікавлених сторін, тому українським політикам потрідно демонструвати свою єдність, бодай за кордоном.

"Американці дуже великі чвари мають всередині, але коли вони приїжджають до нас чи просто виїжджають за кордон свої країни, вони завжди кажуть дуже "респект" президенту, навіть якщо вони республіканці, неважливо. Вони про свою країну – тільки хороше. А в нас, на жаль, такої традиції це немає", - зауважив лідер найбільшої парламентської фракції.

Арахамія наголосив, що закиди опозиції на адресу влади під час закордонних поїздок "беруть потім на озброєння наші вороги і використовують проти нас".

"Нам треба напрацьовувати таку традицію, що коли ми виїжджаємо назовні – ми всі разом одна команда, приїхали назад – можемо повбивати тут один одного", - резюмував він.

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    25 листопада: Міжнародний день аури, День домашньої кухні

     • 33711 переглядiв