zagibel-pomichnika-zaluzhnogo-rozsliduvatime-dbr

Загибель помічника Залужного розслідуватиме ДБР

 • 63237 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Кримінальне провадження щодо вибуху гранати, який призвів до загибелі військовослужбовця Геннадія Частякова, помічника головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, скероване до Державного бюро розслідувань. Про це повідомляє Національна поліція, інформує УНН.

Цитата

«Сьогодні, 7 листопада, підслідність у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР поліцією Київської області за фактом підриву гранати в с. Чайки на Київщині, що призвело до загибелі військовослужбовця, прокуратурою була визначена за Державним бюро розслідувань», - йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо

6 листопада у селі Чайки на Київщині внаслідок підриву гранати загинув військовослужбовець Геннадій Частяков.

Як стало відомо УНН, з власних джерел у правоохоронних органах, до загибелі помічника Залужного, імовірно, призвів невдалий подарунок полковника Тімченка.

Пізніше в ВМС заявили, що після перших зібраних доказів та свідчень щодо загибелі Геннадія Частякова слідство підтвердило попередню версію: це нещасний випадок. Той, хто дарував йому гранати, попереджав, що вони бойові.

Як повідомляв УНН, життю доньки Генадія Частякова, який загинув вчора від вибуху гранати, уже нічого не загрожує, проте стан сина – тяжкий.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Загибель помічника Залужного розслідуватиме ДБР

     • 63237 переглядiв

    Румунія продовжить підтримувати Україну - прем'єр країни

     • 64968 переглядiв

    В окупованому Донецьку "бавовна": ймовірно, є приліт

     • 55508 переглядiв