za-minulu-dobu-u-zoni-ato-zafiksovano-37-vorozhikh-obstriliv

За минулу добу у зоні АТО зафіксовано 37 ворожих обстрілів

 • 7740 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Минулої доби в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 37 випадків відкриття вогню по позиціях сил АТО, передає УНН з посиланням на прес-слубжу штабу АТО.

Найбільше обстрілів відбулося на Маріупольському напрямку. Під вогонь ворожої артилерії потрапило Широкине, де по позиціях наших хлопців ворог випустив більше 30 снарядів з 122 міліметрових гармат. З мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстріляли Талаківку, Славне, Широкине, Водяне, Красногорівку, Лебединське, Павлопіль. Вогонь по наших позиціях в районі Павлополя вів снайпер.

На Донецькому напрямку ворог також використовував заборонені Мінськими домовленостями міномети, неодноразово обстрілюючи Луганське та Авдіївку. Тут же бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Надвечір противник активізувався і на Луганському напрямку. Під обстріли мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили наші позиції в районі Новозванівки, Новоолександрівки та Катеринівки.

Як повідомляв УНН, надвечір 15 листопада бойовики активізувалися на луганському напрямку, зокрема, під обстріл потрапили позиції ЗСУ біля Новозванівки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    За минулу добу у зоні АТО зафіксовано 37 ворожих обстрілів

     • 7740 переглядiв

    На кордоні з Польщею застрягли понад 1000 автомобілів

     • 7496 переглядiв

    ЗМІ: риторика Д.Трампа може зіграти на руку терористам

     • 8674 переглядiв

    НБУ: долар порівняно з вчорашнім днем подорожчав

     • 7576 переглядiв

    Гідрометцентр: погода в Україні хмарна з проясненнями

     • 7522 переглядiв

    Гідрометцентр: в столиці опадів не передбачається

     • 7158 переглядiв

    На Черкащині надаватимуть послугу сімейного патронату

     • 7234 переглядiв