z-9-naselenikh-punktiv-na-kharkivschini-virishili-provesti-obovyazkovu-evakuatsiyu-ditey

З 9 населених пунктів на Харківщині вирішили провести обов'язкову евакуацію дітей

 • 240615 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. З 9 населених пунктів Вовчанської громади у Харківській області збираються провести обов'язкову евакуацію дітей, повідомив у понеділок голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

"На жаль, ворог продовжує щоденно обстрілювати деякі прикордонні громади Харківщини. Це наражає дітей на постійну небезпеку. Саме тому на Раді оборони області ухвалили рішення про обов’язкову евакуацію дітей із окремих 9 населених пунктів Вовчанської громади Чугуївського району", - написав Синєгубов у Telegram.

Деталі

З його слів, загалом на території Вовчанської міської громади перебувають 194 дитини, з яких у місті Вовчанськ - 144. "Їх необхідно евакуювати у більш безпечні населені пункти області разом щонайменше з одним з батьків або іншим опікуном", - вказав він.

"Усі родини, що будуть евакуйовані отримають тимчасове житло, гуманітарну та іншу допомогу. Також для евакуйованих дітей буде організований освітній процес на нових місцях проживання", - зазначив Синєгубов.

Раніше

В уряді доручили військовим адміністраціям обов’язково евакуювати дітей з інтернатів, які знаходяться у зоні бойових дій.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Німеччині відреагували на вибух на Кримському мосту

     • 7880882 переглядiв

    У Києві відбудеться благодійний концерт «Війна і ми»

     • 559589 переглядiв