ukenru
yuschenko-zaprosiv-radikaliv-u-nyu-york

Ющенко запросив “радикалів” у Нью-Йорк

 • 4584 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Народний депутат від РПЛ Сергій Рибалка на запрошення третього Президента України Віктора Ющенка відправився на саміт “Конкордія” у Нью-Йорк. Про це радикал написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“На запрошення третього Президента України Віктора Ющенка беру участь у Нью-Йорку у саміті „Конкордія“. Подібні масштабні конференції проходять щорічно з 2011 року”, — зазначив Рибалка.

Він уточнив, що теми саміту дуже різні і потрібні йому, аби “розуміти, як змінюється світ”.

“Звичайно, як автору законопроекту про регулювання ринку криптовалют в Україні, мені дуже цікава спеціальна секція, присвячена технології блокчейн та її можливому застосуванню для підвищення прозорості роботи уряду та ефективності у спілкування із громадянами через електронні сервіси”, — написав депутат.

Нагадаємо, Рибалка дійсно є автором одного із законопроектів про криптовалюту, що зареєстровані у парламенті.

Однак документ авторства радикала фахівці охрестили безглуздим і популістським.

Ба більше, авторкою свого законопроекту про біткоіни Рибалка зробив цивільну дружину Анастасію Байбородіну, яка не має економічної освіти.

Також нагадаємо, що за організацію свого попереднього візиту до США Рибалка заплатив американським лобістам 30 тис. доларів. За ці кошти, власне, лобістська фірма знаходила для радикала сенаторів, які із ним зустрічалися.

Українські Національні Новини

Політика