ymovirno-ne-spodobalas-podushka-iz-zobrazhennyam-voyina-zsu-rosiyanka-u-litaku-vdarila-ditinu-z-ukrayini

Ймовірно не сподобалась подушка із зображенням воїна ЗСУ: росіянка у літаку вдарила дитину з України

 • 209158 переглядiв

Цитата

«Селена хоче в туалет, складає столик.. з сидіння перед нею просовується рука в наш ряд, замахується і дає їй ляпаса, який прийшовся по спині, бо Селена якраз розвернулася в сторону проходу.. я помічаю це боковим зором, не зовсім розумію/вірю, що відбулося, повертаюся до Селени.. Селена виглядає дуже наляканою, каже, що не знає, що трапилося, і що їй дуже неприємно.. перелякана виходить в туалет..
я все ще не можу второпати, що відбулося, заглядаю на сидіння попереду - дамочка років 50 з заплющеними очима, ніби спить», – повідомила Малій.

Після невдалих спроб звернутися до пасажирки, Малій викликала бортпровідника. У результаті огресорка російською мовою почала обурюватися щодо невихованості дітей. Не виключено, що їй не сподобалась подушка дівчинки із зображенням воїна ЗСУ та словами про російський корабель. За словами потерпілої, до росіянки довелося звертатися тричі, аби вона заспокоїлася.

Після приземлення літака, доки всіх пасажирів попросили залишитися на місцях, агресорку попросили проїхатися до поліції.

«Далі були 5 хвилин жалкіх папиток вибачитися, прохань «парєшать мєжду намі», аж доки обурені пасажири, яким все ще доводилось залишатися на місцях, гучно не висловили своє обурення. Мадам вийшла. За нею попросили вийти мене з дітьми. Нас ескортували окремо від мадам, зібрали дані та покази, інструктували щодо подальших дій. Відповідно до настанов, ми далі звернулися за медичним обстеженням, яке є необхідним для того, щоб подати заяву в поліцію, і, власне подали заяву в поліцію», – написала Малій.

Додамо

Міністри закордонних справ країн ЄС погодилися призупинити дію угоди про спрощення візового режиму з росією від 2007 року на тлі війни рф проти Україні.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що один із способів завадити росії анексувати території України полягає в тому, щоб західні країни оголосили, що у відповідь вони заборонять в'їзд усім російським громадянам.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Українці в Польщі знову можуть отримати гроші на ліки: деталі

     • 271294 переглядiв

    На Прикарпатті викрили потужну ботоферму

     • 178459 переглядiв

    "Схід-2022": путін, шойгу і герасимов проінспектували хід навчань

     • 244589 переглядiв