ukenru
yermak-obhovoryv-z-poslom-brazylii-pidhotovku-do-hlobalnoho-samitu-myru

Єрмак обговорив з послом Бразилії підготовку до Глобального саміту миру

 • 34466 переглядiв

Андрій Єрмак зустрівся з послом Бразилії в Україні та обговорив підготовку до майбутнього Глобального саміту миру у Швейцарії, нещодавні напади росії на Україну, включаючи ракетний удар по житловому будинку в Одесі.

Керівник Офісу президенту Андрій Єрмак зустрівся з послом Бразилії в Україні Нортоном де Андраде Мелло Рапестою. Сторони обговорили підготовку до першого Глобального саміту миру, що запланований у Швейцарії, а також нещодавні удари росії по Україні, зокрема нещодавній обстріл, унаслідок якого російська ракета влучила у житловий будинок в Одесі. Про це Єрмак написав у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі

Як зазначив Єрмак, під час зустрічі з послом Бразилії в Україні була обговорена підготовка до першого Глобального саміту миру, що запланований у Швейцарії.

"Дуже важливою є участь якомога більшої кількості країн з усіх континентів, які поважають міжнародне право та визнають територіальну цілісність України, щоб лідери цих держав змогли напрацювати спільне рішення для досягнення сталого й справедливого миру. Участь у саміті – це позиція побудови цивілізованого світу без війни та з повагою до кордонів", - сказав Єрмак.

Він також розповів послу про російський терор, що триває, і його трагічні наслідки з численними жертвами, зокрема про нещодавній обстріл, унаслідок якого російська ракета влучила у житловий будинок в Одесі.

"Також обговорили актуальні питання двостороннього порядку денного, зокрема шляхи активізації контактів між Україною та Бразилією на міжурядовому та міжпарламентському рівнях", - резюмував Єрмак.

Україна запросила представників Мексики на Глобальний саміт миру03.01.24, 19:04 • [views_0]