ukenru
yermak-obhovoryv-pidhotovku-do-hlobalnoho-samitu-myru-z-radnykom-z-natsionalnoi-bezpeky-saudivskoi-aravii

Єрмак обговорив підготовку до Глобального саміту миру з радником з національної безпеки Саудівської Аравії

 • 28782 переглядiв

Голова Офісу Президента України обговорив з Радником з питань національної безпеки Саудівської Аравії Мусаєдом бін Мухаммедом Аль-Айбаном підготовку до Глобального саміту миру.

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником із національної безпеки Королівства Саудівська Аравія Мусаїдом бін Мухаммадом Аль Айбаном. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента України, пише УНН.

Деталі 

Зокрема, Андрій Єрмак подякував за продовження двостороннього діалогу на найвищому рівні, а також за реалізацію спільних проєктів, щодо яких раніше було досягнуто домовленостей.

Єрмак обговорив з радником президента ПАР підготовку до Глобального саміту миру09.03.24, 12:09 • [views_0]

Андрій Єрмак і Мусаїд бін Мухаммад Аль Айбан обговорили організацію Глобального саміту миру на рівні лідерів держав, який заплановано провести у Швейцарії

- резюмували у відомстві. 

Також керівник Офісу президента подякував Саудівській Аравії за прагнення долучитися до процесу досягнення сталого й справедливого миру.

Нагадаємо

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак обговорив з керівниками 82 українських дипломатичних місій підготовку до першого Саміту миру, в тому числі бачення України щодо проєкту підсумкового документа, зосередженого на повазі до міжнародного права та відновленні територіальної цілісності України в межах кордонів 1991 року.