yermak-obhovoryv-iz-sallivanom-vidnovlennia-enerhetychnoi-infrastruktury-ta-viiskovi-potreby-ukrainy

Єрмак обговорив із Салліваном відновлення енергетичної інфраструктури та військові потреби України

 • 104376 переглядiв

Керівник ОП України Єрмак провів телефонну розмову з радником президента США Салліваном. Обговорили ситуацію на фронті, військові потреби України, використання F-16 та відновлення енергетичної інфраструктури.

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником президента США з національної безпеки Джейком Салліваном і розповів йому про ситуацію на полі бою. Про це йдеться на сайті Президента України, пише УНН.

Посадовці обговорили потреби Збройних сил України в обладнанні та важливість розширення тренувальних місій для українських солдатів у країнах-партнерах. Співрозмовники також обмінялися думками про плани України щодо використання винищувачів F-16 влітку цього року та необхідність постачання Україні нових систем протиповітряної оборони,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Єрмак і Салліван проаналізували результати Саміту миру, який відбувся у Швейцарії, і зусилля США з відновлення та захисту енергетичної інфраструктури України, а також домовилися про координацію та пріоритетність цих зусиль, наголошується в повідомленні.

Нагадаємо

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з помічником Президента США, радником із національної безпеки віцепрезидента Сполучених Штатів Філом Гордоном. Обговорили подальшу підтримку України, результати Саміту миру та ситуацію на фронті.

Популярні

Новини по темі

НБУ зберіг облікову ставку на рівні 13%

 • 18510 переглядiв