vymahav-khabariv-za-vyhotovlennia-pasportiv-na-volyni-vykryto-chynovnyka-mihratsiinoi-sluzhby

Вимагав хабарів за виготовлення паспортів: на Волині викрито чиновника міграційної служби

 • 12060 переглядiв

Керівника районного відділу ДМС на Волині затримано за систематичне отримання хабарів при виготовленні паспортів. Посадовець вимагав гроші за відсутність перешкод у процесі, отримуючи до 40 тис. грн на місяць.

Співробітники Служби безпеки викрили на корупції керівника одного з районних відділів управління Державної міграційної служби на Волині. Посадовець налагодив незаконний механізм систематичного отримання хабарів при виготовленні документів. Про це повідомляє пресслужба СБУ у Волинській області, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що за гроші зловмисник обіцяв не створювати штучні перешкоди при виготовленні внутрішніх та закордонних паспортів.

За попередніми висновками фахівців, зловмисник таким чином отримував до 40 тис. грн. на місяць.

Правоохоронці викрили чиновника "на гарячому" у його службовому кабінеті під час отримання чергового траншу хабара за "сприяння" у виготовленні документів для неповнолітньої дитини.

Наразі керівнику відділу ДМСУ повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

На Прикарпатті затримали одного з головних митників, який вимагав хабарі з імпортерів15.07.24, 16:50

Популярні

Новини по темі