vykradennia-novonarodzhenoi-divchynky-z-polohovoho-u-kremenchutsi-rozpochato-rozsliduvannia-za-dvoma-stattiamy

Викрадення новонародженої дівчинки з пологового у Кременчуці: розпочато розслідування за двома статтями

 • 11307 переглядiв

З перинатального центру в Кременчуці Полтавської області було викрадено 4-денну дівчинку, у зв'язку з чим правоохоронні органи порушили кримінальну справу та розпочали пошуки.

За фактом викрадення новонародженої дівчинки у Кременчуці в Полтавській області розпочато досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу, повідомили у Полтавській обласній прокуратурі та ГУНП в області, пише УНН.

Деталі

До поліції, як вказано, близько 16:40 напередодні надійшло повідомлення від жінки, що у неї з післяпологової кімнати перинатального центру зникло 4-денне немовля.

Дитина, за даними прокуратури, зникла з післяпологової кімнати Комунального некоменційного медичного підприємства "Кременчуцький перинатальний центр ІІ рівня" 14 липня цього року близько 16:10.

"За фактом викрадення новонародженої дівчинки розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 146 та ч. 2 ст. 367 КК України (викрадення малолітньої та службова недбалість, що спричинили тяжкі наслідки)", - повідомили у прокуратурі.

"Наразі тривають оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи, причетної до скоєння злочину", - вказали у прокуратурі.

За даними правоохоронців, на розшук зниклої дитини орієнтовано весь особовий склад поліції Полтавської області.

"Також під час досудового розслідування буде надана правова оцінка діям працівників перинатального центру", - зазначили у прокуратурі.

На Полтавщині поліція розшукує зникле 4-денне немовля: що відомо14.07.24, 20:53

Популярні

Новини по темі