vyfleiemskyi-vohon-prybuv-do-ukrainy-yoho-peredaly-slovatski-skauty-zakarpatskym-plastunam

Вифлеємський вогонь прибув до України: його передали словацькі скаути закарпатським пластунам

 • 45660 переглядiв

Вифлеємський вогонь миру був переданий українським скаутам словацькими скаутами і буде переданий церквам та дитячим будинкам в Україні, символізуючи добрі справи та підтримку.

До України зі Словаччини прибув Вифлеємський вогонь миру – його передано українським пластунам в міжнародному пішохідному пункті пропуску "Малі Селменці"; далі Вифлеємський вогонь передаватимуть у храми та дитячі будинки. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram-канали Держприкордонслужби України та Закарпатської ОВА.

Деталі

Напередодні різдвяних свят передали його словацькі скаути в міжнародному пішохідному пункті пропуску "Малі Селменці". Від вогню запалили лампадки і свічки. Їх порозвозять по всій Україні, а також запалять у прикордонних підрозділах. 

  – інформує Держприкордонслужба  України.  

Як повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, Вифлеємський вогонь було передано у Кафедральний греко-католицькому соборі в Ужгороді, а далі його передаватимуть у храми та дитячі будинки.

Він є символом доброї справи і підтримки, традиційно поширюється з місця народження Ісуса Христа до всіх, хто його потребує. Молимося за наших захисників, народ та країну в ці складні для всіх нас часи.

 – написав Віктор Микита.

Нагадаємо

Раніше УНН повідомляв, що діти Одещини готували військовим подарунки до Дня святого Миколая і Дня ЗСУ.

Ігор Тележніков

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Хав'єр Мілей вступив на посаду президента Аргентини

     • 45803 переглядiв