vtraty-voroha-u-zhyvii-syli-ta-bronetekhnitsi-zrostaiut-tarnavskyi

Втрати ворога у живій силі та бронетехніці зростають - Тарнавський

 • 22903 переглядiв

Російські війська на Таврійському напрямку зазнали значних втрат: знищено 8 танків, понад 700 осіб особового складу, знищено 51 одиницю військової техніки, заявив бригадний генерал Олександр Тарнавський

Втрати російських військ на Таврійському напрямку збільшилися як у живій силі, так і в бронетехніці, повідомив у четвер командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", бригадний генерал Олександр Тарнавський, передає УНН.  

Втрати ворога у живій силі та бронетехніці зростають - знищено 8 танків, а загальні втрати у живій силі - понад 700 осіб

- повідомив Тарнавський у Telegram.

Деталі

За даними командувача, за минулу добу на Таврійському напрямку загальні втрати ворога сягнули 706 осіб.

Знищено 51 одиницю ворожої військової техніки. Зокрема, 8 танків, 13 ББМ, 8 артсистем, 2 засоби ППО, 15 БпЛА, 5 автомобілів. Також знищено 2 склади боєприпасів та 4 важливих об'єкти противника. Ще 44 одиниці техніки ворога пошкоджено, вказав Тарнавський.

"Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. (...) Водночас, триває ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку", - повідомив командувач.

При цьому, з його слів, на Таврійському напрямку ворог завдав 11 авіаударів, провів 56 бойових зіткнень та здійснив 973 артобстріли.

Нагадаємо

Генштаб оновив дані про втрати ворога - за добу ще 1130 ліквідованих окупантів.

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

Сніг з ожеледицею та до 15° морозу: синоптики дали прогноз

 • 19453 переглядiв

Ще плюс 1130: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

 • 19787 переглядiв