vsi-neobkhidni-syly-natspolitsii-ta-sbu-zadiiani-shchob-vstanovyty-obstavyny-zlochynu-zelenskyi-pro-zamakh-na-irynu-farion

Всі необхідні сили Нацполіції та СБУ задіяні, щоб встановити обставини злочину: Зеленський про замах на Ірину Фаріон

 • 42846 переглядiв

У Львові скоєно замах на Ірину Фаріон, вона в реанімації з пораненням голови. Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та керівник Служби безпеки України Василь Малюк оперативно доповідають щодо розшуку нападника на Ірину Фаріон.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та керівник Служби безпеки України Василь Малюк оперативно доповідають щодо розшуку нападника на Ірину Фаріон. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

"Всі необхідні сили Національної поліції України та СБУ задіяні, щоб встановити обставини цього злочину. Лікарі борються за життя Ірини Фаріон", - повідомив Зеленський у Telegram.

Президент наголосив, що "будь-яке насильство заслуговує лише на засудження і кожен, хто винен у цьому нападі, повинен понести повну відповідальність".

Ірина Фаріон, на яку скоїли замах у Львові, перебуває в реанімації - ЗМІ19.07.24, 21:00

Додамо

За даними Нацполіції, замах стався сьогодні близько 19:30 на одній із вулиць Львова. Невідомий здійснив постріл зі зброї у бік 60-річної жінки. Лікарі госпіталізували потерпілу із пораненням голови.

На місці працюють слідчі, оперативники, керівництво поліції Львівщини. Вживаються заходи для встановлення особи та затримання стрілка, додали правоохоронці.

І хоч Нацполіція не називає імені громадської діячки - раніше депутат Львівської міської ради повідомив про замах на мовознавицю Ірину Фаріон.

Популярні

Новини по темі