voseny-u-zaporizhzhi-planuiut-vidkryty-pershi-pidzemni-shkoly-ova

Восени у Запоріжжі планують відкрити перші підземні школи - ОВА

 • 35960 переглядiв

У Запорізькій області будують 6 підземних шкіл, які планують відкрити до кінця жовтня. Такі заклади будуються не лише в Запоріжжі, а й у сільських громадах області.

У Запоріжжі до кінця жовтня планують відкрити перші підземні школи. Наразі у місті та області будують 6 таких шкіл. До того ж подібні заклади будуються в різних районах області. Про це заявив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає УНН.

Деталі

Ми розраховуємо, що перші школи приймуть своїх перших відвідувачів наприкінці жовтня. Така у нас амбітна мета є. І сьогодні, згідно з графіком, ми бачмо, що цей план нам може вдатися

- сказав Федоров.

За його словами, наразі одночасно будується 6 підземних шкіл. Деякі з них - на стадії високої готовності, інші - на початкових етапах.

Укриття та системи оповіщення: як повномасштабна війна змінила підходи до будівництва шкіл та організації навчального процесу07.08.24, 09:34

Очільник ОВА додав, що такі школи будують не лише у Запоріжжі, а й у сільських громадах - Кушугумській, Широківській та Біленьківській.

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні заявив, що на урядовому рівні готуються рішення, щоб уже цієї осені більше українських дітей змогли навчатись у школах не онлайн, а нормально.

Популярні

Новини по темі