voroh-na-huliaipilskomu-napriamku-aktyvizuvav-shturmy-z-vykorystanniam-tankiv-lykhovii

Ворог на Гуляйпільському напрямку активізував штурми з використанням танків - Лиховій

 • 21082 переглядiв

За дві доби сили оборони України уразили три російські танки на Гуляйпільському напрямку. Це свідчить про активізацію ворога в цьому районі, хоча загальна кількість російського угруповання не змінилася.

Сили оборони за за дві неповні доби уразили три танки на Гуляйпільському напрямку, що свідчить про активізацію росіян на цьому напрямку. Про це розповів речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону, передає УНН.

"Якщо говорити загалом про операційну зону ОСУВ "Таврія", то у порівнянні з іншими ділянками фронту небагато бойових зіткнень. За минулу добу їх було 6, але є суттєві зміни. Після тривалої паузи в нас відбулися бойові зіткнення з росіянами на Гуляйпільського напрямку, коли противник вдавався до 2 штурмових спроб із різних напрямків, зокрема із села Решетилівське наступав в бік Гуляйполя. Про це говорили в деяких анонсах, що це може бути великий наступ із формуванням наступального угруповання, але за даними нашої розвідки це продовження тактики невеликих штурмових дій, тому що загальна кількість російського угруповання в Запорізькій області за кількістю змін не зазнала", - сказав Лиховій.

Він зазначив, що росіяни набралися зухвалості і вчора намагалися штурмувати із застосуванням двох танків і ще одного багі силами одного відділення.

"Один з цих танків був уражений і знищений, росіяни відступили. Успіху на Гуляйпільському напрямку не мали. Вже сьогодні наші війська, продовжуючи полювання за російськими танками, так само на Гуляйпільському напрямку уразили, пошкодили ще два танки невстановленого типу, які ще належить розвідці встановити, але три танки за дві неповні доби на Гуляйпільському напрямку це суттєвий показник і він привертає увагу, що саме цей Гуляйпільський напрямок дещо активізувався", - додав Лиховій.

Нагадаємо

Від початку доби на фронті вже відбулося 99 бойових зіткнень. Основні зусилля ворог прикладає на Покровському та Курахівському напрямках.

Популярні

Новини по темі

Манчестер Юнайтед, очевидно, планує стадіон на 100 000 глядачів

 • 13436 переглядiв