ukenru
vohnebortsi-chastkovo-zghasyly-pozhezhu-infrastrukturnoho-obiektu-na-kyivshchyni-vodovidvidni-merezhi-ta-svitlo-vidnovleni

Вогнеборці частково згасили пожежу на інфраструктурному об’єкті Київщини, водовідвідні мережі та світло відновлені

 • 30222 переглядiв

Російська атака на енергетичний об'єкт у Київській області спричинила пожежу, яку пожежники частково загасили, відновивши водо- та електропостачання без жертв.

зс рф здійснили атаку на один з енергетичних об’єктів Київської області, - зараз рятувальники ліквідовують пожежу, яка виникла внаслідок удару окупантів. Водночас підтверджено, що жителі населеного пункту не постраждали, також мешканці Київщини наразі зі світлом та водою.

Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко, передає УНН.

Російські терористи атакували один з енергетичних об’єктів області. Наразі вогнеборці продовжують ліквідовувати пожежу, що виникла внаслідок атаки. На даний момент вона частково погашена.  

- ідеться у повідомленні керівника ОДА Київської області.

Руслан Кравченко зазначив, що ніхто з жителів області не постраждав, підтвердив, що водопостачання та водовідведення в громаді відновлене.

Найголовніше – ніхто з жителів області не постраждав. Водопостачання та водовідведення в постраждалій громаді відновлене. Інші об’єкти житлової чи критичної інфраструктури в області не постраждали.

– написав Кравченко у Facebook.

Посадовець додав, що роботи з ліквідації наслідків атаки тривають.

Всі служби працюють в посиленому режимі. Залучено максимальну кількість техніки.

 – написав голова Київської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо

Об'єкт критичної інфраструктури в Київській області був атакований під час масованого нічного повітряного нальоту із застосуванням безпілотників-камікадзе та ракет, що призвело до пожежі, яку наразі гасять екстрені служби.

Ігор Тележніков

Війна