vodii-napidpytku-z-2-richnoiu-dytynoiu-u-saloni-vtikav-vid-patrulnykh-ale-vyletiv-na-bordiur-politsiia

Водій напідпитку з 2-річною дитиною у салоні втікав від патрульних, але вилетів на бордюр - поліція

 • 23168 переглядiв

У Чернівцях, о першій годині ночі, водій Skoda проігнорував вимогу щодо зупинки від патрульних і намагався втекти, але не впорався з керуванням, - виїхав на бордюрний камінь. Драггер показав стан сп’яніння фігуранта ДТП, який, крім того, пересів на пасажирське місце і стверджував, що ніби спав. Крім нього у салоні авто патрульні також виявили жінку з 2-річною дитиною, передає УНН, із посиланням на Telegram першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції.

Деталі

Минулої ночі у Чернівцях патрульні затримали нетверезого водія, який після спроб втекти врізався в бордюр та рекламний щит, при цьому наполягав, що спав, але ще одним фактом, який виявили правоохоронці, було те, що фігурант віз жінку з 2-річною дитиною.

Чернівці. 1-а година ночі, водій автомобіля Skoda порушує комендантську годину і невпевнено керує транспортним засобом. У відповідь на вимогу про зупинку від патрульних - лише пришвидшився та намагався втекти

- розповідають у поліції.

Згідно з інформацією правоохоронців, водій не впорався з керуванням, виїхав на бордюрний камінь та допустив наїзд на рекламний щит на вулиці Небесної Сотні. Потім фігурант пересів на пасажирське місце позаду та почав стверджувати, що спав і не розуміє, що відбувається.

Патрульні застосували драггер, - виявилося, що затриманий має 1,54 проміле. При цьому, згідно з доповіддю патрульних, у розбитій машині була жінка з 2-річною дитиною, які щастя, не постраждали.

На водія склали низку матеріалів. І, як виявилось, це вже не перша ст.130 КУпАП для нього, тому суд буде визначатись щодо більш суворої міри відповідальності. – передає першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білощицького.

Нагадаємо

На Київщині працівники Патрульної поліції затримали чоловіка, який був за кермом у нетверезому стані та збив поліцейського, що намагався заблокувати йому дорогу.

Депутата Сокирянської міської ради підозрюють у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди під час керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, що призвело до загибелі пішохода.

Ігор Тележніков

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі