vlada-odeshchyny-pokazala-vydanniam-sun-ta-fox-varvarstva-rf-na-prykladi-ruinuvan-spaso-preobrazhenskoho-soboru

Влада Одещини показала виданням Sun та Fox варварства рф на прикладі руйнувань Спасо-Преображенського собору

 • 2186 переглядiв

  Днями представники Одеської ОВА взяли участь у зустрічі керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака та його заступника Олексія Кулеби із делегацією американської медійної корпорації Fox Corporation та представником британського видання The Sun, передає УНН із посиланням повідомлення у tg-каналі очільника ОВА Олега Кіпера. 

Деталі

Участь у зустрічі, серед іншого, взяли генеральний директор Fox Corporation Лаклан Мердок, журналіст британського видання The Sun Джером Старкі, журналіст телеканалу Fox News Бенджамін Холл. Останній висвітлював війну в Україні, і був важко поранений у березні 2022 року під Києвом. До зустрічі онлайн долучилася вчена-історик Катерина Єргєєва. Зустріч проходила у Спасо-Преображенському соборі, куди 23 липня поцілили росіяни, інформує Кіпер.

"Тоді ж в Одесі були пошкоджені десятки обʼєктів культурної спадщини, які перебувають під охороною ЮНЕСКО. Розповіли про наслідки. Всього з липня 2023 року від обстрілів окупантів постраждали 93 памʼятки архітектури. Як наголосив Президент України, дуже важливо, щоб світ знав всю правду про те, як росіяни намагаються знищити нашу свободу. Тож ми вдячні журналістам за висвітлення боротьби нашої держави з російськими терористами", - написав Кіпер.

Нагадаємо, влада Одещини підписала з Італією угоду про відновлення Спасо-Преображенського собору в Одесі.

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЗСУ отримали перші 3 тис. FPV-дронів від операції "Єдність" - Федоров

     • 4756 переглядiв