vivtsi-retsydyvisty-peretnuly-polsko-ukrainskyi-kordon-prykordonnyky-pokazaly-kumedne-video

"Вівці-рецидивісти" перетнули польсько-український кордон: прикордонники показали кумедне відео

 • 35189 переглядiв

Отара овець двічі перетинала польсько-український кордон для випасу і після другої спроби польські прикордонники назвали це "рецидивом".

Вночі стадо овець перетнуло польсько-український кордон і почало спокійно пастися. Польські прикордонники назвали експедицію цієї "команди" "рецидивом", адже це вже їх друга спроба потрапити на територію України. Про це УНН повідомляє з посиланням на RMF24.

Інформацію про "незвичайний перетин польсько-українського кордону" надав Бещадський відділ прикордонної служби. Воно відбулося на ділянці, яку охороняли прикордонники із застави в Корчовій.

"Пристрої сповістили про наближення фігур до лінії кордону. На екранах моніторингу було розпізнано стадо овець. Тварини перетнули кордон і почали пастися. Співробітники у формі, які чудово знають прикордонну зону та її мешканців, сповістили власника.  Підбадьорене дзвінками власника стадо через деякий час повернулося до Польщі", - повідомив прес-секретар командира BOSG Пьотр Закелярж.

Він зазначив, що тварин привезли до загону.

Прикордонник зазначив, що "в даному випадку йдеться про рецидив".

"Як виявилося, це вже не перша прикордонна експедиція цієї "команди". Менш ніж за два тижні тому вівці вийшли на прикордонну дорогу. Однак тоді вони не перетинати кордон", – додав лейтенант Пьотр Закелярж.

Доповнення

Військовий Нацгвардії їхав у тамбурі поїзда Укрзалізниці зі своїм службовим собакою породи лабрадор, бо до салону вагона їх не пустили через великий розмір пса. 

Службовий пес Нацгвардії лабрадор Ермі, який їхав у тамбурі з військовим "поділився" деталями подорожі, та заявив, що  насправді все гаразд. 

Популярні

Новини по темі

В окупованому Маріуполі працювала ППО

 • 71099 переглядiв

США передадуть Ізраїлю бомби та винищувачі - WP

 • 34345 переглядiв