virmeniia-ne-vizme-uchasti-u-zasidanni-odkb-u-moskvi

Вірменія не візьме участі у засіданні ОДКБ у москві

 • 23128 переглядiв

Голова Національних зборів Вірменії Ален Симонян не буде присутній на засіданні ОДКБ у москві 19 грудня. Офіційні особи Вірменії також не брали участь у засіданнях, що передували сесії Ради ОДКБ, за участю міністрів закордонних справ та оборони та секретарів Ради безпеки країн ОДКБ.

Голова Національних Зборів Вірменії Ален Симонян не візьме участі у виїзному засіданні Ради Парламентської Асамблеї ОДКБ, яке відбудеться у москві 19 грудня. Про це повідомила прессекретар голови вірменського парламенту Цовінар Хачатрян, пише агенція "Новини-Вірменія", передає УНН.

У засіданні не візьме участь також делегація НС РА. Про своє рішення не їхати до москви Ален Симонян повідомив голову держдуми рф в'ячеслава володіна офіційним листом,

- йдеться у повідомленні.

Доповнення

Раніше вірменський прем'єр Нікол Пашинян не був присутнім на саміті ОДКБ у мінську 23 листопада. Офіційні особи Вірменії також не брали участь у засіданнях, що передували сесії Ради ОДКБ, за участю міністрів закордонних справ та оборони та секретарів Ради безпеки країн ОДКБ.

У жовтні Пашинян в інтерв'ю The Wall Street Journal заявляв, що агресивні дії Азербайджану та бездіяльність ОДКБ призвели до Вірменії до рішення диверсифікувати відносини у сфері безпеки. Водночас у Єревані заявляють, що наразі питання виходу країни з ОДКБ не обговорюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пашиян більше не бачить переваг у присутності російських військових баз у Вірменії

Ольга Розгон

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Вірменія не візьме участі у засіданні ОДКБ у москві

     • 23128 переглядiв

    Глобальні викиди CO2 досягають рекордного рівня – вчені

     • 24408 переглядiв