vidchepitsya-vid-nas-zelenska-rozpovila-scho-b-skazala-putinu

“Відчепіться від нас” – Зеленська розповіла, що б сказала путіну

 • 709468 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Перша леді України Олена Зеленська дала інтерв’ю південнокорейській телекомпанії Channel A. На запитання, що б вона сказала путіну, Зеленська зазначила, що не хотіла б з ним зустрітися, а в надсиланні меседжів немає сенсу, адже російське керівництво на це не зважає, передає УНН.

Цитата

"Я б ніколи не хотіла зустрітися з цією людиною. Мені здається, будь-хто, до кого прийшли вбивати, не хоче зустрічатися з людиною, яка надала такий наказ. Тому я навіть не можу уявити, що б я йому сказала. Мені здається, єдиний месседж від українців “відчепіться від нас”. Ми не хочемо надсилати жодних меседжів. Особливо тому, що вони не будуть сприйняті, їм не потрібні наші меседжі, їм все одно, на те, що ми думаємо, все одно на думку світу про те, що вони роблять", – розповіла Зеленська.

Також вона додала, що Україна і надалі потребує підтримки та продовження світової допомоги нашій країні.

"Щоб дати відсіч, треба мати зброю. Інакше можна загинути. А ще нам потрібна допомога, щоб відновити людський капітал, інфраструктуру, будинки, школи, садочки, бо війна – це не лише лінія фронту, це й економічна криза, і гуманітарна катастрофа. Думаю, що кожен, хто хоче допомогти, знайде для себе таку можливість", – зазначила перша леді.

Нагадаємо

Перша Леді України Олена Зеленська припустила, що так звана втома світу від України може бути інформаційною кампанією росії. Про це вона розповіла під час прес-конференції в рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві та ще низці областей оголошена повітряна тривога

     • 3015204 переглядiв

    ГУР: росія заховала свою авіацію від ударів ЗС України

     • 982596 переглядiв

    Премʼєр-міністр Італії Джоджія Мелоні прибуде до Києва

     • 670885 переглядiв

    Дощ з мокрим снігом: погода на понеділок

     • 589000 переглядiв

    До квітня Україна отримає лише 50 танків – ЗМІ

     • 477135 переглядiв

    У Польщі водій таксі зґвалтував українку

     • 4342056 переглядiв