veresen-ta-zhovten-mozhut-proity-bez-vidkliuchen-elektroenerhii-kudrytskyi

Вересень та жовтень можуть пройти без відключень електроенергії – Кудрицький

 • 27927 переглядiв

Голова НЕК 'Укренерго' заявив про хороші шанси пройти осінні місяці з мінімальними відключеннями електроенергії або без них. Ситуація може покращитися завдяки виходу з ремонту нових генеруючих потужностей.

У вересні, в жовтні в України є досить хороші шанси або пройти цей період з мінімальними відключеннями електроенергії, або зовсім без відключень, адже осінні місяці очікується, що будуть набагато легшими, ніж, наприклад, липень. Про це заявив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький під час брифінгу, передає УНН.

Деталі

Якщо винести за дужки саме обстріли і якісь кліматичні погодні аномалії, які ми спостерігали буквально нещодавно, то дійсно виглядає так, що ситуація буде поступово поліпшуватися, тому що нові генеруючі потужності будуть виходити з ремонту планово. Я вже казав, що у вересні, в жовтні в нас є досить хороші шанси або пройти цей період з мінімальними відключеннями, або зовсім без відключень. Тому дійсно, ці осінні місяці очікується, що будуть набагато легшими, ніж, наприклад, липень, який вже закінчується, і був поки що найтяжчим місяцем літа

– сказав Кудрицький.

Нагадаємо

Якщо не буде нових, масштабних пошкоджень енергостанцій, то ситуація в енергосистемі матиме тенденцію до покращення в наступні декілька тижнів.

Павло Башинський

Війна

Популярні

Новини по темі