ukenru
velika-privatizatsiya-kabmin-sogodni-planuye-zatverditi-perelik-pidpriyemstv

Велика приватизація: Кабмін сьогодні планує затвердити перелік підприємств

 • 12064 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Кабінет міністрів України сьогодні планує затвердити перелік об'єктів великої приватизації у 2018 році. Про це йдеться у порядку денному сьогоднішнього засідання уряду, передає кореспондент УНН.

Також уряд, відповідно до порядку денного, має затвердити Порядок продажу об’єктів великої приватизації державної власності.

Зазначається, що перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів доповість уряду про перелік держпідприємств, які підлягають приватизації у 2018-2020 роках.

До того ж, на сьогоднішньому засіданні уряду будуть розглядатися зміни до законів щодо участі Збройних сил України в боротьбі з тероризмом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велика приватизація: цього року продадуть 26 підприємств

Планується затвердити порядок використання коштів на підтримку впровадження ринку електричної енергії, порядок здійснення контролю за ефективністю управління активами.

Члени уряду також збираються затвердити порядок та надання у 2018 році субвенції з держбюджету Івано-Франківській ОДА на будівництво сучасного біатлонного комплексу.

Розглядатиметься й Державна програма співпраці із закордонними українцями на період до 2020 року, а також планується затвердження плану заходів на 2018 рік щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки.

Також урядовці збираються схвалити фінплан Державної акціонерної компанії "Ліки України" на 2018 рік.

Крім того, планується обговорити питання про реорганізацію Донбаського державного технічного університету.

Нагадаємо, Кабмін хоче упорядкувати відповідальність за пожежну безпеку.

Українські Національні Новини

Політика