ukenru
vbili-okupanti-u-kiyivskiy-oblasti-znayshli-tila-4-mirnikh-meshkantsiv-sered-nikh-ditina

У Київській області знайшли тіла 4 мирних мешканців вбитих окупантами, серед них дитина

 • 92844 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. У Київській області слідчі виявили тіла чотирьох мирних жителів, які загинули внаслідок російської агресії. Серед них була 10-річна дитина. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу поліції Київської області.

Цитата

"3 травня, на території Бородянської громади правоохоронці провели ексгумацію тіл мирних жителів", - йдеться у повідомленні.

Деталі

У селі Нова Буда підняли на поверхню тіло 69-річної жінки, яка загинула в результаті ворожого обстрілу, після чого на цвинтарі її поховали односельчани.

Крім того, у селищі Шибине поліцейські ексгумували тіла двох людей, серед яких 10-річна дівчинка, яка загинула від осколкових поранень, внаслідок потрапляння в будинок ворожого снаряду. Також виявили тіло 58-річного чоловіка, якого окупанти розстріляли впритул біля його будинку.

Четвертою жертвою російських обстрілів стала 92-річна бабуся з села Озірщина. Літня жінка загинула у власній оселі, в якій виникла пожежа внаслідок ворожої атаки.

Поліція Бучанщини провела попередній огляд тіл загиблих. Наразі усі доправлені до моргів на проведення судово-медичних експертиз.

Доповнення 

Американська компанія Maxar Technologies оприлюднила супутникові знімки з Бучі Київської області, які свідчать про те, що перші ознаки братської могили з’явилися там ще 10 березня.

Після звільнення Бучі у братських могилах знайшли 280 людей.

Українські Національні Новини

Суспільство