v-yes-pohodyly-reformu-pro-posylennia-pravyl-pryiomu-mihrantiv-zmi

В ЄС погодили реформу про посилення правил прийому мігрантів - ЗМІ

 • 24641 переглядiв

Європейський Союз погодив нові, більш жорсткі правила надання притулку, щоб дещо стримати масову міграцію. Про це повідомили Тagesschau, передає УНН.

Деталі

Європейський парламент і країни-члени ЄС досягли згоди щодо комплексної реформи політики ЄС щодо надання притулку та міграції. Вона передбачає запровадження суворіших правил та механізмів, щоб зменшити наплив мігрантів.

Згідно з реформою, громадяни країн, заявки з яких у ЄС схвалюються менш ніж у 20% випадків будуть затримувати на кордоні. Після цього прохання про надання притулку має бути розглянуто безпосередньо на місці протягом дванадцяти тижнів за прискореною процедурою. Кожного, хто не має підстав для отримання допомоги, будуть негайно депортувати.

Нагадаємо

Французькі законодавці вчора досягли попередньої угоди щодо спірного законопроєкту про імміграцію, ухвалення якого вкрай важливе для президента Емманюеля Макрона. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідери ЄС готові фінансувати будівництво стін, парканів і колючого дроту в третіх країнах для стримування мігрантів – ЗМІ

Ганна Оніщенко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі