ukenru
v-rezultati-teraktu-u-krokus-siti-kholl-zahynulo-137-liudei

В результаті теракту у "Крокус Сіті Холл" загинуло 137 людей

 • 30525 переглядiв

Теракт у концертному залі "Крокус Сіті" в Красногорську Московської області забрав життя щонайменше 137 осіб, що робить його найсмертоноснішим нападом в Росії за останні два десятиліття.

Внаслідок теракту у красногорську у підмосков'ї загинуло щонайменше 137 осіб, -  терористичний акт вважається найсмертоноснішим в росії за останні два десятиліття. Про це пише CNN та передає УНН.

Деталі

Внаслідок теракту у московському концертному залі загинуло щонайменше 137 людей; слідчий комітет росії заявив, що на даний момент ідентифіковано 62 тіла, додавши, що "щодо решти жертв проводяться генетичні експертизи для встановлення їхніх осіб".

Також наразі відомо, що чотирьох підозрюваних у справі про теракт у концертному залі "Крокус Сіті" залишили під вартою до 22 травня, - вони звинувачуються в скоєнні терористичного акту, згідно з вироками судів загальної юрисдикції міста москви.

Нагадаємо

росія просуває інформаційну кампанію, яка неправдиво пов'язує Україну з терористичною атакою в "Крокус Сіті Холл", посилаючись на заяви проросійських журналістів і блогерів.

Ігор Тележніков

Новини Світу