v-okupovanomu-lysychansku-ne-vystachaie-palnoho-pryzupyneno-obsluhovuvannia-avtobusnykh-marshrutiv

В окупованому Лисичанську не вистачає пального, призупинено обслуговування автобусних маршрутів

 • 18704 переглядiв

В окупованому Лисичанську з 1 серпня призупинено обслуговування автобусних маршрутів через відсутність пально-мастильних матеріалів. Окупанти змушені економити на так званій "лнр" через дефіцит пального в росії.

Мрії колаборантів про дешеві газ та пальне не відповідають дійсності: через нестачу пального, відсьогодні в Лисичанську окупанти призупиняють рух автобусів. Пише УНН із посиланням на Луганську обласну державну адміністрацію.

Деталі

З 1 серпня, через відсутність пально-мастильних матеріалів, у Лисичанську вирішено призупинити обслуговування автобусних маршрутів.

У Лисичанську поплічники "руського миру" не розуміють, як в росії може статися дефіцит пального? А він є і економити вирішили на так званій "лнр". Інтернет в населеному пункті відсутній, як і місцеве телебачення, тому єдиний варіант повідомити населенню – надрукувати оголошення. Тож, хто знайде і прочитає – дізнається, що через відсутність пально-мастильних матеріалів із 1 серпня у Лисичанську вирішено призупинити обслуговування автобусних маршрутів

– передає Луганська обласна державна адміністрація.

На ТОТ Луганщини низький рівень подачі води, людям не вистачає на побутові потреби - Луганська ОДА01.08.24, 11:11

Популярні

Новини по темі

На Запоріжжі тимчасово перекриють рух через ДніпроГЕС

 • 12266 переглядiв