v-italii-znaishly-mertvoiu-ukrainku-bilia-pidnizhzhia-skeli-yii-spivmeshkantsia-rosiianyna-zaareshtuvaly

В Італії знайшли мертвою українку біля підніжжя скелі, її співмешканця-росіянина заарештували

 • 9629 переглядiв

33-річна українка Марта-Марія Огризко знайдена мертвою біля підніжжя скелі в Італії. Її 41-річного співмешканця-росіянина заарештовано за звинуваченням у жорстокому поводженні з жінкою.

В Італії знайшли мертвою 33-річну українку Марту-Марію Огризко біля підніжжя скелі. Її 41-річний співмешканець-росіянин, був заарештований за звинуваченням у жорстокому поводженні з нею. На тілі жінки виявлено травми, отримані внаслідок падіння, а також від побоїв. Про це УНН повідомляє з посиланням RaiNews 24.

Повідомляється, що українка впала зі скелі  заввишки близько двох метрів і, не маючи змоги рухатися, вона звернулася по допомогу до свого співмешканця-росіянина, надсилаючи йому повідомлення через Whatsapp і дзвонячи йому телефоном, але він проігнорував прохання жінки про допомогу, яку після цілої ночі, проведеної в рослинності, було знайдено мертвою наступного ранку.

Згідно з даними перевірки мобільного телефону, яким користувався 41-річний чоловік, жінка відправила своєму партнеру серію дзвінків і повідомлень у другій половині дня в суботу, 13 липня, це були відчайдушні заклики про допомогу від жінки, яка впала на ізольовану дорогу недалеко від того місця, де вони жили разом. Незважаючи на кілька прохань про допомогу, підозрюваний не вжив заходів щодо порятунку жінки.

Згідно з відновленими даними, під час їхніх стосунків 41-річний чоловік неодноразово нападав на Марту Марію і погрожував їй, навіть використовуючи таку зброю, як ніж.

Одного разу він спалив її одяг і навмисно кинув її в запалений вогонь, спричинивши опіки другого ступеня її сідниць, рук і живота. Ба більше, він не дозволяв їй часто зустрічатися і бачитися з членами своєї сім'ї, яких він ненавидів, тому що вони були українцями.

В одному випадку, за словами сестри загиблої жінки, він образив їх, назвавши «лайняними українцями, які повинні померти». У кількох випадках жінці довелося звернутися по допомогу до відділення невідкладної допомоги лікарні Лакко Амено.

Расчленили и пытались сжечь: на ферме в Польше жестоко убили украинца16.05.2024, 21:35

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі