v-avstrii-kilka-mist-zachepyv-blekaut

В Австрії кілька міст зачепив блекаут

 • 13295 переглядiв

У неділю вранці стався блекаут у частинах Відня та Клостернойбурга, який тривав понад 2 години. Wiener Netze повідомила, що причиною стала технічна проблема, подібні інциденти траплялися і раніше.

В Австрії у неділю стався блекаут у деяких частинах Відня та Клостернойбурга, на вирішення проблеми знадобилося більше ніж дві години, повідомляє Heute.at, пише УНН.

Деталі

Вранці у неділю у Відні сталося чергове відключення електроенергії. Це сталося близько 10:26 за місцевим часом у деяких частинах 19-го мікрорайону. Від відключень також постраждали райони у сусідніх Клостернойбурзі та Вайдлінгу, а також у Вайдлінгбасі.

Спочатку оператор мережі Wiener Netze не змогла надати жодної інформації про причину збою або його тривалість. Проблему остаточно вирішили близько 13:14. Wiener Netze заявила, що причиною цього стала технічна проблема.

Доповнення

Лише кілька днів тому у Клостернійбурзі також були перебої. "Все темно", - сказав тоді один із постраждалих, описуючи ситуацію. Причиною і тоді назвали "технічний збій".

Минулої п'ятниці у 3-у мікрорайоні Відня також сталося масове відключення електроенергії. Внаслідок збоїв постраждало близько 600 домогосподарств. Менш як за годину Wiener Netze змогли усунути збій.

Популярні

Новини по темі

В Австрії кілька міст зачепив блекаут

 • 13295 переглядiв

Глава МЗС Ізраїлю порівняв Ердогана з Саддамом Хусейном

 • 13480 переглядiв

На Кіровоградщині нічна атака рф минула без наслідків - ОВА

 • 20042 переглядiв