uriad-vyznachyv-mistse-roztashuvannia-natsionalnoho-viiskovo-kladovyshcha

Уряд визначив місце розташування Національного військово кладовища

 • 26828 переглядiв

Кабінет Міністрів України погодив розміщення Національного військового меморіального кладовища на двох ділянках на території Гатненської сільської територіальної громади Фастівського району Київської області.

Кабінет міністрів України затвердив документ, який чітко визначає розташування Національного військового меморіального кладовища на двох ділянках у Гатненській громаді Фастівського району Київської області. Про це повідомив постійний представник КМУ у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає УНН.

Визначено, на реалізацію положень Закону України від 08.12.2023 N 3505-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення будівництва та експлуатації Національного військового меморіального кладовища", місцем розташування Національного військового меморіального кладовища Гатненську сільську територіальну громаду Фастівського району Київської області

- написав Мельничук.

Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні уряду зазначив, що документ чітко визначає розташування Національного військового меморіального кладовища на двох ділянках у Гатненській громаді Фастівського району Київської області.

Створення такого кладовища має дуже велике значення для нашої країни, і тому — в центрі уваги нашого Уряду

- додав він.

Нагадаємо

В лютому 2024 році уряд вирішив питання з виділенням коштів на будівництво Національного військово кладовища. 

У травні 2023 року Верховна Рада ухвалила рішення щодо створення в Україні Національного військового меморіального кладовища.  

В Херсоні відновили герб на меморіалі Героям України: новий тризуб виготовлений з металобрухту зі знищеної російської техніки19.02.24, 14:19

Популярні

Новини по темі

Біткоїн падає після досягнення історичного максимуму

 • 28765 переглядiв

Ракетна атака рф на Одесу: кількість постраждалих зросла до 73

 • 25820 переглядiв