uriad-rozshyryv-perelik-posluh-u-tsnapakh-yaki-servisy-mozhna-bude-otrymaty

Уряд розширив перелік послуг у ЦНАПах: які сервіси можна буде отримати

 • 13218 переглядiв

Уряд України розширив перелік адміністративних послуг, доступних у ЦНАПах. Тепер можна оформити санаторно-курортне лікування для колишніх полонених, внести інформацію до Реєстру пільговиків та отримати компенсації для певних категорій громадян.

Кабмін розширив перелік адміністративних послуг, доступних в Центрах надання адмінпослуг. Тепер в ЦНАПах можна буде, зокрема, стати на облік для оформлення санаторно-курортного лікування для колишніх полонених та внести інформацію до Реєстру пільговиків. Про це повідомили в Мінцифри, передає УНН.

Уряд розширює перелік сервісів, які можна буде отримати в усіх Центрах надання адмінпослуг України. Щоб українці оформлювали важливі послуги без біганини між установами, швидко та з комфортом

- йдеться у повідомленні Мінцифри.

Вже скоро можна буде оформити в ЦНАПі такі послуги:

  •  взяття на облік для оформлення санаторно-курортного лікування чи компенсації вартості такого лікування, якщо оплатили його самостійно, для людей, які перебували в полоні внаслідок збройної агресії проти України;
  •  внесення до Реєстру пільговиків інформації про українців, які мають право на пільгу, та членів їхніх сімей чи опікуна:
  • призначення щомісячної грошової компенсації для учнів навчальних закладів на територіях радіоактивного забруднення та дітей з інвалідністю, пов’язаною з наслідками Чорнобильської катастрофи, які не харчуються в їдальнях.

Шість громад отримали мобільні ЦНАПи – Федоров05.07.24, 12:03

Тетяна Краєвська

Суспільство

Популярні

росіяни завдали удару по центру Харкова - ОВА

 • 57379 переглядiв

У Сумах пролунав вибух - ЗМІ

 • 61541 переглядiв

Новини по темі

Харків ворог атакував попередньо "Іскандером" - ОВА

 • 31966 переглядiв