uriad-rozghliadaie-novi-lokatsii-dlia-pereizdu-pratsivnykiv-i-patsiientiv-okhmatdytu-shmyhal

Уряд розглядає нові локації для переїзду працівників і пацієнтів "Охматдиту"- Шмигаль

 • 31224 переглядiв

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль доручив МОЗ, Мінекономіки, Мінфіну опрацювати питання щодо виділення коштів на відновлення медичних закладів та допомогу постраждалим від російських ракетних ударів, зокрема і по дитячій лікарні "Охматдит". Також уряд розглядає нові локації для переїзду працівників і пацієнтів "Охматдиту". Про це УНН повідомляє із посиланням на допис прем'єра у Telegram.

Деталі

Як вказав Шмигаль, росіяни завдали цілеспрямовані удари по цивільній інфраструктурі. Є влучання в медичні заклади, зокрема зруйнована будівля однієї з найбільших дитячих лікарень "Охматдит" у Києві.

Наслідки цієї варварської атаки розглянемо на найближчому засіданні уряду. Дав доручення МОЗ, Мінекономіки, Мінфіну невідкладно опрацювати питання щодо виділення коштів для відновлення медичних закладів і допомоги постраждалим

- написав Шмигаль.  

Також, за його словами, на доручення Президента України уряд розглядає нові локації для переїзду працівників і пацієнтів "Охматдиту".

За його словами, Україна розраховує, що міжнародні партнери зроблять свої висновки. Потрібні дієві відповіді на російський терор.

Масована ракетна атака рф: у Києві кількість жертв зросла до 2208.07.24, 17:19

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Польщі назвали умову передачі Україні МіГів

     • 25170 переглядiв