unochi-na-odeshchyni-ppo-zbyla-try-bezpilotnyky-ulamky-poshkodyly-elevator

Уночі на Одещині ППО збила три безпілотники, уламки пошкодили елеватор

 • 27680 переглядiв

Протиповітряна оборона Одеси збила три безпілотники; уламки влучили в зерносховище, спричинивши пожежу, яку вдалося швидко локалізувати без постраждалих. Уламки безпілотників також вразили Київ, влучивши в будівлі та спричинивши пожежу.

Уночі на Одещині Сили ППО знищили три ворожі безпілотники. Уламки збитого дрона пошкодили зерносховище. Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомила керівниця пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, передає УНН.

На Одещині традиційним пріоритетом для ворога була припортова інфраструктура. Намагались поцілити саме по цих обʼєктах, які повʼязані у тому числі із зерновим коридором. Тобто уламками збитого дрона пошкоджено одне із зерносховищ. Там спалахнула пожежа, але вона була оперативно ліквідована самими співробітниками, залучення рятувальників не потрібно було. Люди не постраждали

зазначила очільниця пресцентру.

Додамо

У ніч на 22 грудня у Києві уламки дронів впали у трьох районах столиці. Було влучання у багатоповерхівку у Солом’янському районі, також спалахнула пожежа на Дарниці у недобудові.

З’явилися фото наслідків влучання уламків у житловий будинок в Соломʼянському районі22.12.23, 00:13

Лілія Подоляк

Війна

Популярні

Новини по темі

У небі над Україною вночі збили 24 з 28 "шахедів"

 • 116818 переглядiв

ЗСУ завдали 16 авіаударів по ворогу за добу – Генштаб

 • 109464 переглядiв

Німеччина хоче поставити Україні більше танків Marder

 • 53567 переглядiв

За рік середня зарплата в Україні зросла на 23%

 • 52063 переглядiв