umierov-vpevnenyi-shcho-ukraina-mozhe-zvilnyty-krym-vzhe-u-2024-rotsi

Умєров впевнений, що Україна може звільнити Крим вже у 2024 році

 • 37620 переглядiв

Міністр оборони України Рустем Умеров впевнений, що Україна звільнить Крим у 2024 році, і запевняє у подальшій військовій підтримці України з боку США. Обидві політичні партії США підтримують Україну в боротьбі з "силами зла".

Міністр оборони України Рустем Умєров допускає, що наступного року Збройні сили України зможуть звільнити окупований півострів Крим. Про це з посиланням на інтерв'ю Умєрова для Bild, передає УНН.

Деталі

За його словами, він "впевнений на 100%", що півострів може бути звільнений у 2024 році.

У Криму атакували центр космічного зв'язку рф, пошкоджено техніку - росЗМІ20.12.23, 16:32

Я впевнений на сто відсотків. Це наша стратегічна мета. рф перебуває на темному боці світу. І що ще важливіше: режим путіна засуджується всім цивілізованим світом. Немає жодних сумнівів у тому, що ми переможемо

- заявив Умєров.

Він також підкреслив, що немає сумнів у тому, що США продовжать військову підтримку України. Умєров, зазначив, що обидві сторони в Конгресі підтримують Україну. 

Вони розуміють, що сили зла хочуть змінити світовий порядок. Вони вселяють у нас упевненість, що ми зможемо дотримуватися нашого планування

- переконує міністр оборони України.

Доповнення

Конгрес США повернеться до питання допомоги Україні лише у січні 2024 року. Це випливає зі спільної заяви лідера демократичної більшості в Сенаті Чака Шумера та лідера республіканської меншини у верхній палаті законодавчого органу США Мітча Макконнелла, оприлюдненої у вівторок, 19 грудня.

Нагадаємо

Міністр оборони України Рустем Умєров заявив, що Україна може інвестувати у спільні зі Сполученими штатами оборонні підприємства і напряму закуповувати озброєння в американських компаній. 

Влаштовують п'яні дебоші та б'ють місцевих: у Криму наростає невдоволення діями російських військових20.12.23, 20:36

Популярні

Новини по темі

В окупованому Токмаку лунають вибухи - Федоров

 • 38523 переглядiв

В окупованій Керчі повідомляють про потужні вибухи

 • 29658 переглядiв

Армія рф вдарила по Тягинці на Херсонщині, загинула жінка

 • 28904 переглядiв