ukenru
ukrainska-zhinocha-zbirna-z-fekhtuvannia-na-shabliakh-zdobula-bronzu-na-etapi-kubku-svitu-v-belhii

Українська жіноча збірна з фехтування на шаблях здобула бронзу на етапі Кубку світу в Бельгії

 • 41126 переглядiв

Українська жіноча збірна з фехтування на шаблях завоювала бронзову медаль на чемпіонаті світу в бельгійському Сінт-Ніклаасі.

Українська жіноча збірна з фехтування на шаблях здобула бронзу на Кубку світу, який відбувся у Бельгії. Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту України, передає УНН.

Деталі

У Бельгії українська жіноча збірна з фехтування на шаблях, в складі Ольги Харлан, Аліни Комащук, Юлії Бакастової та Олени Кравацької, здобула бронзову медаль на Кубку світу в Сінт-Нікласі.

Спортсменки стартували з 1/8 фіналу, де перемогли збірну Польщі з рахунком 45:38. Потім у чвертьфіналі вони здолали команду США з рахунком 45:43. Проте у півфіналі жіноча збірна поступилася французькій команді з рахунком 39:45. Однак у поєдинку за третє місце українки перемогли команду Республіки Корея з рахунком 45:38.

Додамо

Цей турнір був останнім в межах командного відбору на Олімпіаду-2024, а збірна України вже має ліцензію на участь у цих іграх. Ліцензію команда здобула після срібної медалі на попередньому етапі Кубка світу у місті Афіни.

Жіноча збірна України з фехтування на шаблях вийшла до півфіналу чемпіонату світу30.07.23, 12:00 • [views_672480]