ukrainska-storona-hotova-vidnovyty-robotu-punktu-propusku-kolotylivka-pokrovka

Українська сторона готова відновити роботу пункту пропуску "Колотилівка-Покровка"

 • 23614 переглядiв

Українська сторона готова відновити роботу пункту пропуску 'Колотилівка-Покровка' на кордоні з РФ. За час існування гуманітарного коридору до України повернулося понад 35 тисяч людей.

За час існування гуманітарного коридору "Колотилівка-Покровка" до України повернулося понад 35 тис. людей. Робота цього пункту перетину була припинена з боку росії. Українські підрозділи  готові відновити роботу пункту пропуску "Колотилівка-Покровка".

Про це повідомив начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

За час існування цього коридору ("Колотилівка-Покровка" – ред.) до України повернулося понад 35 тис. людей. Це велика кількість людей, які повернулися на свою рідну землю. За останні три доби з боку російської федерації роботу цього пункту перетину кордону було припинено. По доповіді прикордонної служби України наші підрозділи готові відновити в цьому населеному пункті роботу цього пункту пропуску й створені всі умови для розміщення та прийому наших громадян евакуйованих

- розповів Артюх.

Доповнення

Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук повідомляла, що на Сумщині через російські обстріли вимушено призупинили роботу гуманітарного коридору Колотилівка — Покровка. Проте для виїзду з ТОТ українці можуть скористатись коридором через білорусько-український кордон.

Декілька днів тому волонтерка пункту допомоги "Атмосфера" заявила, що пункт пропуску "Колотилівка-Покровка" на кордоні з росією закрили.

Додамо, що через пункт пропуску "Колотилівка-Покровка" відбувалося повернення депортованих з окупованих територій України ув’язнених. Другий шлях повернення через Грузію.

Популярні

Новини по темі

Чи продовжить МВФ підтримувати Україну? Прогноз експерта

 • 114281 переглядiв

США знищили ракети та станцію управління хуситів у Ємені

 • 14649 переглядiв