ukraina-vyprobovuie-kompleksnu-systemu-radioelektronnoi-borotby-dlia-protydii-rosiiskym-bezpilotnykam-zelenskyi

Україна випробовує комплексну систему радіоелектронної боротьби для протидії російським безпілотникам - Зеленський

 • 23702 переглядiв

Україна тестує інтегровану систему управління радіоелектронною боротьбою для захисту солдатів і техніки від російських безпілотників на певних ділянках фронту, з планами масштабувати її по всьому фронту.

На окремих напрямках фронту вже тестують проект побудови комплексної системи керування засобами РЕБ. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський після наради з військовими та урядовцями, передає УНН.

"Проект побудови комплексної системи керування засобами РЕБ для захисту наших воїнів і техніки від російських безпілотників. Систему вже тестують на окремих напрямках. Запланували масштабування проекту на весь фронт", - повідомив Зеленський у Telegram.

Нагадаємо

Президент разом з військовими та урядовцями провели майже тригодинну, максимально конкретну нараду щодо дронів.

"Оновили й деталізували плани виробництва на поточний рік за всіма типами безпілотників: FPV, бомбардувальниками, розвідниками, а також за далекобійними дронами для особливих завдань.

Обговорили, як забезпечити гнучкість нашого ОПК. Потреби фронту постійно змінюються. Наші виробники мають вчасно реагувати на них", - повідомив Президент.

Популярні

Новини по темі

Глава МЗС Китаю назвав ЄС стратегічним партнером КНР

 • 22903 переглядiв

Експерт розповів, як блокування кордону впливає на аграріїв

 • 28163 переглядiв