ukraina-prodovzhuie-buduvaty-novi-ukriplennia-na-kordoni-z-bilorussiu

Україна продовжує будувати нові укріплення на кордоні з білоруссю

 • 42398 переглядiв

Україна продовжує будувати нові оборонні укріплення на кордоні з Білоруссю. Про це повідомив голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко, передає УНН.

Деталі 

Він розповів, що разом з керівником прикордонного загону Сергієм Лозінським з робочою поїздкою відвідав українсько-білоруський кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНаєв: на півночі працюють над підвищенням ефективності ППО

Укріплення кордону з білоруссю триває постійно, тож оглянув проведену роботу та з керівником прикордонного загону обговорили перспективи подальшого нарощування інженерних загороджень на північному рубежі області

- наголосив Погуляйко.

Він також оприлюднив фото того, як виглядає лінія розмежування захищена оборонними спорудами та облаштованими керованими та некерованими мінно-вибуховими загородженнями.

Доповнення 

Водночас голова Волинської ОВА підкреслив, що робота з укріплення кордону триває й зараз, зводяться нові оборонні споруди. Прикордонники на варті цілодобово та повністю контролюють ситуацію.

Нагадаємо

Речник Об’єднаного пресцентру Сил оборони Північного напрямку Юрій Повх заявив, що попри те, що у білорусі присутні російські війська, на білорусько-українському кордоні немає жодних ударних угруповань рф. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігнат про ймовірність атак з білорусі: немає ілюзій, що щось там не відбудеться

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У рф підтвердили смерть Киви і відкрили справу

     • 33241 переглядiв