ukraina-buduie-try-linii-oborony-protiazhnistiu-u-2000-kilometriv-zelenskyi

Україна будує три лінії оборони протяжністю у 2000 кілометрів - Зеленський

 • 22833 переглядiв

В Україні активно триває будівництво нових ліній фортифікацій, тож президент Володимир Зеленський очікує, що країна матиме три смуги оборони завдовжки 2000 кілометрів.

В Україні планується створити три смуги оборони протяжністю у 2000 тисячі кілометрів. Про це за результатами засідання ставки заявив президент України Володимир Зеленський у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Деталі 

Глава держави розповів, що у понеділок на ставці заслухав звіт прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо темпів зведення нових оборонних рубежів.

Захист у три смуги завдовжки 2000 кілометрів – масштабне завдання, але зараз темпи хороші. Розраховую на вчасне завершення

- заявив Володимир Зеленський. 

Понад 30 млрд грн: Шмигаль назвав цьогорічну суму спрямованих на фортифікації та оборонні рубежі грошей04.03.24, 13:19

Доповнення 

Тим часом у Міністерстві оборони України сьогодні показали, як триває будівництво оборонних укріплень на Харківському напрямку. 

Зазначається, що Україна будує фортифікації вздовж ворожого кордону, мережу опорних пунктів для Сил оборони, а ще вогневі пункти та траншеї. 

Нагадаємо

Міністерство оборони України повідомило, що у 2022-2023 роках було побудовано понад 2 000 опорних пунктів, позицій та вогневих позицій для укріплення оборонних рубежів уздовж північних, придністровських областей та оперативних рубежів.

Кабмін ухвалив новий підхід до будівництва фортифікаційних споруд: про що йдеться 30.12.23, 16:55

Популярні

Новини по темі