ukhylianta-ta-trokh-perepravnykiv-zatrymaly-na-zakarpatti

Ухилянта та трьох переправників затримали на Закарпатті

 • 36027 переглядiв

У Закарпатській області було затримано трьох чоловіків за спробу незаконного переправлення громадянина України через кордон до Румунії.

На Закарпатті, у ході реалізації наявної випереджувальної інформації, оперативні співробітники Головного оперативно-розшукового відділу та відділу прикордонної служби "Ділове" Мукачівського загону викрили трьох молодиків, які мали намір переправити в Румунію одного громадянина України. Про це УНН повідомляє з посиланням на Державну прикордонну службу.

Усі троє переправників є жителями села Богдан. Найстаршому із ділків 21 рік, ще двом по 19. За 2 тисячі доларів США горе-бізнесмени пообіцяли 26-річному жителю Сваляви завести його через високогір’я у Румунію.

Автомобіль марки "ВАЗ-2109", яким організатор переправлення зі своїми поплічниками доставляли у прикордоння свалявчанина, прикордонники зупинили сьогодні на околиці села Богдан о 2-й годині ночі.

За спробу незаконного порушення кордону на правопорушників було складено протоколи за ст.204-1 КУпАП.

Крім того, про виявлення у діях "туроператорів" ознак злочину, передбаченого ст. 332 Кримінального кодексу України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України", прикордонники направили повідомлення до рахівського райвідділу поліції.

Лілія Подоляк

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Ухилянта та трьох переправників затримали на Закарпатті

     • 36027 переглядiв

    Голова ВР і президент Латвії обговорили відбудову України

     • 42112 переглядiв