udar-rf-po-zaporizhzhiu-kilkist-zahyblykh-zrosla-do-trokh-shche-13-otrymaly-poranen

Удар рф по Запоріжжю: кількість загиблих зросла до трьох, ще 13 отримали поранень

 • 30775 переглядiв

Три людини загинули, 13 отримали поранення, в тому числі 4 у важкому стані, в результаті російських ракетних ударів по житлових будинках у Запоріжжі.

Внаслідок удару по Запоріжжю загинуло троє людей, ще 13 доставлено в нашу лікарню, з яких 4 знаходяться в тяжкому стані. Пошкоджено багатоповерхівки та приватні будинки. Про це заявив голова Запорізької ОВА Іван Федоров в ефірі телемарафону, передає УНН.

Ворог завдав за останні дві години 5 ракетних ударів по місту Запоріжжя. Здебільшого це цивільна інфраструктура. Наразі ми володіємо інформацією, що частково пошкоджено три багатоповерхові будинки. Щонайменше 10 приватних будинків. На жаль, є загиблі. Наразі за останньою інформацією, якою ми володіємо, це три людини загинуло. На зараз 13 осіб доставлено в нашу лікарню, з яких 4 знаходяться в тяжкому стані. Також пострадала наша промислова інфраструктура

- сказав Федоров.

Федоров зазначив, що ворог спочатку завдав двох ракетних удари і потім хвилин через 40 в теж саме місце завдав удару. Він також додав, що від ракетного обстрілу постраждало двоє журналістів.

Також голова ОВА наголосив, що у Запоріжжі та області наразі немає перебоїв зі світлом.

Нагадаємо

Раніше повідомлялося, що двоє цивільних загинули і шестеро отримали поранення, в тому числі 9-річна дитина, в результаті російського обстрілу Запоріжжя.

Армія рф завдала удари по Харкову та району, попередньо, КАБами - ОВА05.04.24, 15:50

Популярні

Новини по темі

Через скорочення пропозиції, ціна на нафту продовжує рости

 • 27184 переглядiв