ukenru
u-zelenskogo-poobitsyali-rishennya-schodo-zakonu-pro-tsk-blizhchim-chasom

У Зеленського пообіцяли рішення щодо закону про ТСК ближчим часом

 • 13728 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський ухвалить рішення щодо закону про тимчасові слідчі комісії з нормами про імпічмент найближчим часом. Про це заявив представник Президента в парламенті Руслан Стефанчук під час Погоджувальної ради у ВР, передає кореспондент УНН.

"Президент розуміє складність і важливість цього закону, ухваленого Верховною Радою, і потребує ще певного часу для його вивчення. Я думаю, рішення буде оприлюднено ближчим часом", - заявив Стефанчук.

При цьому він додав, що попередник Зеленського в кріслі Глави держави так само брав додатковий час для вивчення важливих законів перед їх підписанням, а деякі ухвалені Верховною Радою закони пролежали без підпису Президента понад 2 з половиною роки.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Андрій Парубій вирішив направити листа до Президента України Володимира Зеленського з вимогою підписати закон "Про тимчасові слідчі комісії".

Як повідомляв УНН, 6 червня народні депутати України ухвалили законопроект №1098 про ТСК, що, у тому числі, унормовує питання імпічменту, у другому читанні та в цілому з техніко-юридичними правками. 12 червня Парубій підписав закон про ТСК з нормами про імпічмент.

Українські Національні Новини

Політика