u-vidpovid-na-rosiiskyi-teror-pryfrontovykh-mists-vazhlyva-vchasna-evakuatsiia-tsyvilnykh-ta-operatyvne-zabezpechennia-zsu-fedorov

У відповідь на російський терор прифронтових місць, важлива вчасна евакуація цивільних та оперативне забезпечення ЗСУ - Федоров

 • 14425 переглядiв

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров наголосив на важливості евакуації цивільних з прифронтових регіонів. Він також підкреслив необхідність оперативного забезпечення військових актуальними засобами РЕБ.

Виїзд з прифронтових регіонів, які під великою кількістю атак зс рф, Запорізька ОВА здатна забезпечити. Також за словами голови відомства Івана Федорова, продовжуються комунікації із військовими на тему швидкого забезпечення потрібним.

Пише УНН із посиланням на коментарі голови Запорізької ОВА в ефірі телемарафону.

Деталі

На питання щодо того, як захистити поблизу лінії фронту цивільних, керівник Запорізької ОВА Іван Федоров зазначив наступне:

Якщо говоримо масово про цивільних, - це виїзд з прифронтових регіонів, який ми здатні забезпечити. Що стосується військових, то тільки на цьому тижні, сотні засобів РЕБ, ми передали нашим військовим. Сьогодні плануємо продовжити цю роботу. Важливо, щоб ми надавали те, що важливе на сьогодні. Засоби РЕБ, які передаємо сьогодні вже за тиждень можуть не працювати, оскільки ворог надшвидко прилаштовується. Наша задача бути у комунікації з військовими, щоб оперативно надавати те, що працює сьогодні.

- сказав Федоров.

Нагадаємо

Запоріжжя: окупанти вдарили по Степногірську, четверо людей поранені.

Восени у Запоріжжі планують відкрити перші підземні школи - ОВА.

На півдні вночі збили 2 "шахеди", бойова робота ППО велася на Миколаївщині

Популярні

Новини по темі

ПС ЗСУ попередили про швидкісну ціль у напрямку Дніпра

 • 12338 переглядiв