u-venesueli-tryvaiut-protesty-proty-rezultativ-vyboriv-politsiia-zastosuvala-sylu

У Венесуелі тривають протести проти результатів виборів, поліція застосувала силу

 • 40522 переглядiв

У столиці Венесуели тривають протести проти перемоги Мадуро на виборах. Поліція розганяє демонстрантів сльозогінним газом і гумовими кулями, опозиція заявляє про фальсифікації.

У венесуельській Каракасі тривають протести проти результатів президентських виборів. Поліція застосувала сльозогінний газ і гумові кулі для розгону протестувальників. Про це повідомляє AP News, передає УНН.

Деталі

У центрі венесуельської столиці Каракас тривають акції протесту, що переросли в зіткнення з поліцією. Демонстранти виступають проти результатів президентських виборів, на яких чинний президент Ніколас Мадуро був оголошений переможцем. Поліція застосувала сльозогінний газ і гумові кулі для розгону протестувальників, які кидали каміння та інші предмети. У місті також чули постріли, але інформації про постраждалих поки що немає.

Опозиційний кандидат Едмундо Гонсалес і лідерка опозиції Марія Коріна Мачадо стверджують, що мають докази фальсифікацій. Вони повідомили, що отримали понад 70% підрахунків, які, на їхню думку, підтверджують їх перемогу, оскільки Гонсалес нібито отримав більш ніж удвічі більше голосів, ніж Мадуро.

Вибори в Венесуелі: Мадуро вкотре оголошено переможцем, опозиція заявляє про невизнання результатів29.07.24, 09:59

Юлія Котвицька

Суспільство

Популярні

Новини по темі

У Запоріжжі на ринку згоріли павільйон і два вантажівки

 • 18612 переглядiв

У російському курську пролунали вибухи

 • 35766 переглядiв