ukenru
u-varshavi-zustrilys-ochilnyky-ahrarnykh-vidomstv-polshchi-ta-ukrainy

У Варшаві зустрілись очільники аграрних відомств Польщі та України

 • 28568 переглядiв

Очільники міністерств сільського господарства Польщі та України зустрілися у Варшаві для обговорення аграрних питань за участі заступників міністрів та представників сільськогосподарських організацій з обох країн, де український міністр Сольський розвінчав негативні міфи про український аграрний сектор та наголосив на здатності України вистояти та перемогти у війні з Росією.

У Варшаві зустрілись очільники аграрних відомств Польщі та України. Про це повідомили у Міністерстві сільського господарства Польщі, передає УНН.

Деталі

За даними відомства участь у перемовинах у Міністерстві сільського господарства Польщі взяли власне міністр аграрної політики Польщі Чеслав Сєкєрський та Міністр сільського господарства України Микола Сольський. Ця зустріч відбулась за участю заступника польського міністра – Міхала Колодзєйчака та заступник міністра економіки України – Тарас Качки. До розмови з міністрами залучили й представників польських та українських сільськогосподарських організацій.

Нагадаємо

Напередодні Микола Сольський під час Ради ЄС з питань сільського господарства розвінчував негативні міфи про український агросектор, що не мають економічного підґрунтя, та наголосив на здатності України вистояти та перемогти у війні з росією.