u-tel-avivi-teroryst-pidirvavsia-v-avtomobili

У Тель-Авіві терорист підірвався в автомобілі

 • 22471 переглядiв

В Тель-Авіві вибухнув автомобіль, загинув чоловік, якого підозрюють у тероризмі. Поліція розслідує інцидент, постраждав також перехожий на електросамокаті.

Внаслідок вибуху автомобіля в Тель-Авіві загинув чоловік, повідомив командувач поліцейського округу Перець Амар. Його слова наводить The Times of Istael, передає УНН.

Деталі

"Ми знаємо, що це не безневинний цивільний, а хтось, хто перевозив вибуховий пристрій. Це може бути злочинний чи терористичний акт", - сказав він журналістам.

Служба безпеки Ізраїлю офіційно не підключилася до розслідування, але вивчає інформацію про подію.

Амар зазначив, що вирішальне значення для визначення, чи було те, що сталося терористичним актом, має особу загиблого, проте впізнати його складно.

За інформацією газети Haaretz, чоловіку, який загинув, близько 50 років. Внаслідок вибуху є також один постраждалий — він проїжджав на скутері повз місце події. Чоловік отримав поранення середнього ступеня важкості, зазначає видання. За даними Ynet, 33-річний постраждалий проїжджав повз електросамокат, він отримав осколкові поранення кінцівок і грудної клітини середнього ступеня тяжкості. Його госпіталізували.

Видання зазначає, що вибух стався на вулиці Лехи неподалік синагоги. Також Ynet публікує кадри з камер відеоспостереження, на яких видно можливого підозрюваного у вибуху — чоловіка, одягненого у темну сорочку та джинси, із синьою сумкою та окулярами.

Цілком справедливо знищувати російських терористів там, де вони є - Зеленський12.08.24, 20:28

Популярні

Новини по темі

У Тель-Авіві терорист підірвався в автомобілі

 • 22471 переглядiв

Британія розробляє план ширшої підтримки України

 • 47741 переглядiв

Росія обстріляла 13 громад Сумщини: 222 вибухи, є жертви

 • 31377 переглядiв