u-tekhasi-rozshukuiut-zasudzhenoho-za-seksualni-zlochyny-yakyi-vtik-z-viaznytsi

У Техасі розшукують засудженого за сексуальні злочини, який втік з в'язниці

 • 25129 переглядiв

Роберт Янсі-молодший, засуджений до довічного ув'язнення педофіл, втік з техаської в'язниці, його автомобіль помітили в окрузі Вікторія. Його матір заарештували пізніше того ж вечора.

Чоловік, який відбуває довічне ув'язнення за розбещення неповнолітніх, втік з в'язниці. Про це повідомив у неділю Департамент кримінального правосуддя Техасу, у пості на платформі X, передає УНН.

Деталі

39-річний Роберт Янсі-молодший втік близько 15:38 у неділю на білому Nissan Versa. Номерний знак Nissan був зафіксований загальнодержавною системою зчитування номерних знаків, яка сповістила владу про те, що автомобіль був помічений близько 18:09 в окрузі Вікторія, приблизно в 110 милях на захід від Бразорії, повідомили в офісі шерифа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мексиці запустили залізничний проект "Поїзд Майя", що викликає суперечки через екологічні причини

Янсі-молодший був засуджений до довічного ув'язнення без права дострокового звільнення у 2022 році за тривале сексуальне насильство над дитиною, згідно з даними про ув'язнених.

Його мати, Ленор Прістл, була заарештована в неділю ввечері за ордером на арешт за скоєння тяжкого злочину під час зупинки на дорозі близько 20:25 за місцевим часом, повідомила програма KXXV телеканалу ABC 25 з посиланням на поліцію Вікторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гаваях турист дивом вижив після падіння з висоти 300 метрів

Ігор Тележніков

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Blue Origin Джеффа Безоса повертається в космос після аварії

     • 39175 переглядiв

    Українські адвокати не мають особливого статусу в рф – юрист

     • 124077 переглядiв