u-tbilisi-proyshla-aktsiya-pislya-vbivstva-gromadyanina-gruziyi-bilya-liniyi-okupatsiyi

У Тбілісі пройшла акція після вбивства громадянина Грузії біля лінії окупації

 • 67755 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. У Тбілісі відбулася стихійна акція «Ні – кривавій окупації!» проти вбивства у селі Кірбалі представниками російських окупаційних сил громадянина Грузії Тамаза Гінтурі. Про це повідомляє «Грузия Online», пише УНН.

Деталі

До парламенту Грузії напередодні з плакатами вийшли кілька десятків людей. Громадяни зібралися стихійно через заклик у соцмережах.

На плакатах було написано: «росія - держава-терорист!», «росія - вбивця!», «росія – окупант», «Краще славна смерть, ніж ганебне життя».

Зазначається, що 7 листопада о 19 годині за Тбілісі перед будівлею парламенту зберуться громадяни Грузії, щоб опротестувати дії російських окупаційних сил без мікрофонів, виступів зі свічками в руках.

Нагадаємо

6 листопада біля розділової лінії в селі Кірбалі Горійського муніципалітету російські військові під час спроби затримання смертельно поранили громадянина Грузії. Інформацію підтвердили в грузинській Службі держбезпеки. Ще одну людину було незаконно затримано.

Згодом стало відомо, що загиблий – місцевий житель, 58-річний Тамаз Гінтурі, ветеран серпневої війни 2008 року. Викрадено 35-річного Левана Додіашвілі, і він ймовірно перебуває в СІЗО Цхінвалі. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Румунія продовжить підтримувати Україну - прем'єр країни

     • 64939 переглядiв

    В окупованому Донецьку "бавовна": ймовірно, є приліт

     • 55480 переглядiв